Saturday, 3 December 2011

Estranged


 -  Ştii că asta e ultima dată când ne vedem.
 Vântul îi răvăşea uşor gândurile. El o îmbrăţişa ca şi când o va pierde în curând, realiza asta ; ea îi simţea răsuflarea sacadată izbindu-se de pielea sa rece. Şi-a ascuns chipul printre faldurile cămăşii sale şi a inspirat adânc. Buzele lui alunecară încet peste ale ei - două flăcări arzând contopite şi reaprinzând pentru o clipă cenuşa amintirilor. Sărutul fu scurt, încărcat de neputinţa lui şi de teama ei. Nu mai suntem noi înşişi, se gândi ea. În curând vom fi doi străini care vor pretinde că totul e în regulă.
 Braţul lui o cuprinse de după umeri.
 -  Da, ştiu, şopti el.
 Îi prinse o şuviţă de păr între degetele sale, parcă dorind să-i ţină minte miasma. Ea îşi muşcă buza, iar aroma sângelui o învălui. Era peste tot, nu putea scăpa de ea.
-         Mulţumesc pentru amintiri, adăugă ea, încet.
Pentru că îi putea fi luat totul, însă amintirile vor rămâne ale ei pentru totdeauna. Îi luă mâna în a ei, iar degetele lor se împletiră. Continuând să îl îmbrăţişeze, ea se pregăti pentru momentul în care va trebui să-i dea drumul.


10 comments:

 1. Păcat că trebuie să se despartă!Ce bine că pot păstra amintirile frumoase!

  ReplyDelete
 2. Da, macar atat le-a mai ramas.

  ReplyDelete
 3. Scrii foarte frumos. Ma bucur ca ti-am gasit blogul. <3

  ReplyDelete
 4. esti pur si simplu geniala:x.Bravo>:d<!

  ReplyDelete
 5. Nu e frumos cand te desparti si amintirile raman cat raman dupaia se epuizeaza. Cel mai frumos este cand lupti pentru ceva si chiar daca realizezi pana la urma ca n-ai avut pentru cine lupta, esti impacat cu tine. Superba postare, chiar daca e trista.

  ReplyDelete
 6. @Goda: Aici ai dreptate. Insa, sa pierzi pe cineva nu inseamna neaparat un lucru rau; pentru ca ai nevoie de o anumita putere, tarie de caracter ca sa lasi in urma lucrurile care s-au intamplat.

  ReplyDelete
 7. Scena finală mi-a înundat gândurile, despărţirile sunt extrem de dureroase, dar deschid noi începuturi, cred că asta este singura parte bună plus greşelile pe care le-ai făcut, şi pe care nu le vei mai repeta.

  ReplyDelete
 8. Da, asta e singura parte buna; majoritatea oamenilor nu ar repeta aceeasi greseala. Of course, mai exista si exceptii.

  ReplyDelete